Home Eventy IGEPA CZ: SELECT

IGEPA CZ: SELECT

260
0
IGEPA CZ Select

IGEPA pozýva na partnerské dny Igepa – vše, co potřebujete vidět a vědět o materiálech, softwaru i technologiích pro digitální a velkoformátový tisk na jednom místě!

Veľkoobchod s papierom, ako aj materiálmi a technológiami pre digitálnu a veľkoplošnú tlač chystá na českom trhu unikátnu akciu, Igepa CZ Select. Na jednom mieste bude možné vidieť, zažiť a dozvedieť sa o novinkách v portfóliu naprieč všetkými divíziami IGEPA. Poprední partneri predstavia nové materiály pre digitálnu tlač, veľkoformátové tlačiarne a dokončovacie stroje a v rámci partnerstva VODI (Virtuálny obchodný dom digitálnej tlače) aj najširšiu ponuku produkčných digitálnych tlačiarní.

Kedy a kde?

1. – 2. 11. 2022, Demonstrační a školicí středisko Graffin, Kácov 332

Dvojdenná akcia je koncipovaná ako:

  • výstavná – jednotliví partneri budú mať svoje „stánky“, kde predstavia svoje produkty individuálne a bude dostatok času a priestoru na diskusiu;
  • prezentačná – v rámci sprievodného programu vám Igepa i partneri odprezentujú najžhavejšie novinky a trendy;
  • praktická – súčasťou programu budú aj krátke workshopy, kde uvidíte, ako na jednotlivé materiály, ich lepenie či potlač (napr. car wrapping, ochranné fólie, tapety), alebo všeobecne budú predstavené technológie (napr. Epson Resin, či produkčné tlačiarne, práca na DTG tlačiarňach a zažehľovacích lisoch atď.).

Aktívnu účasť už potvrdili

IGEPA CZ Select - dva dni prezentacii a workshopov

Nepremeškajte príležitosť stretnúť sa na jednom mieste s odborníkmi priamo od výrobcov a vidieť mnohé naživo!

Podrobný program prezentácií a workshopov bude onedlho zverejnený.

igepa cz