Home Eventy FESPA 2021 look back

FESPA 2021 look back

355
0
FESPA 2021 live

Pre všetkých, ktorí sa nemohli zúčastniť tohtoročnej výstavy FESPA 2021 v Amsterdame, priniesla FESPA video predstavenia produktov, prehľady trhu a rozhovory s vystavovateľmi.

Vo videách sa dá nájsť veľa zaujímavého, Michael Ryan nám nimi sprostredkúva množstvo osobných stretnutí a pohľad do „kuchyne“ významných vystavovateľov. Oplatí sa pozrieť!

Prvý deň FESPA 2021

Michael Ryan, manažér výstavy FESPA, hovorí so spoločnosťami Caldera, Hasler Solutions, Agfa, EFKA & Yellotools o ich najnovších produktoch a technológiách. Okrem toho, generálny riaditeľ FESPA, Neil Felton, vedie rozhovory s niektorými z najvplyvnejších tlačiarní v Európe a diskutuje o vplyve pandémie a najnovších trendoch a vývoji v tomto odvetví.

Druhý deň FESPA 2021


Michael Ryan, manažér výstavy FESPA, hovorí so spoločnosťami Mimaki, Canon, Durst, Vanguard Digital Printing Systems, SolaAir, IMAPRES a ADSystems o ich najnovších predstaveniach produktov. Okrem toho, textilná ambasádorka FESPA, Debbie McKeegan, diskutuje o najnovších trendoch na trhu interiérových dekorácií s niektorými partnermi tlačiarní, vrátane Mimaki, Chromaluxe, Dimense a Efi Reggiani.

Tretí deň FESPA 2021


Michael Ryan, manažér výstavy FESPA, vedie rozhovory s Brother, ROQ International, INO, Roland DG, Vivalyte, Domino Sign, Elitron, swissQprint, SUMMA a Klieverik, aby prediskutovali ich najnovšie uvedenie produktov a technológií.