Home Eventy STADUR: všestranné dosky už aj s príslušenstvom

STADUR: všestranné dosky už aj s príslušenstvom

469
0
STADUR - mounting systems

Nemecký výrobca sendvičových dosiek STADUR doplnil portfólio reklamných dosiek o potrebné upevňovacie príslušenstvo, ktoré prezentoval v Amsterdame na veľtrhu FESPA 2021.

Poznáte sendvičové dosky STADUR?

Ľahké a pevné, sú ideálnym materiálom na výrobu reklamy. Severonemecký výrobca dlouhodobo patrí medzi najinovatívnejších a vo svojom obore je mnohými právom považovaný za absolútnu špičku v produkcii sendvičových materiálov, ktoré má rozdelené podľa spôsobu použitia do štyroch divízií: STAVBA, KÚPEĽŇA, REKLAMA a TECHNIKA.

STADUR na veľtrhu FESPA 2021

A práve reklamné dosky a príslušenstvo k nim prezentoval STADUR na tohtoročnom veľtrhu FESPA v Amsterdame. Základný sortiment dosiek pozostáva z modelov:

STADUR SF

viscom sign sf 01
Horná vrstvaJadroSpodná vrstva
Penené PVC bieleExtrudovaný polystyrén XPSPenené PVC biele

Bestseller firmy. Základná doska, univerzálne použiteľná na reklamnú produkciu. Obojstranne krytá ochrannou fóliou, obojstranne potlačiteľná, certifikovaná pre HP Latex.

Formáty: 1220×2440 mm, 1530×3050 mm, 2030×3050 mm, 2030×4050 mm

Hrúbky: 5 mm, 10 mm, 15 mm, 19 mm

VISCOM EASYPRINT

easyprint
Horná vrstvaJadroSpodná vrstva
Stadurlon bielyExtrudovaný polystyrén XPSStadurlon biely

Doska vďaka použitému Stadurlonu tvarovateľná „V“ rezmi do rôznych tvarov, nepraská a neláme sa pri ohýbaní. Ekologické PVC Free riešenie. Obojstranne krytá ochrannou fóliou, obojstranne potlačiteľná, certifikovaná pre HP Latex.

Formáty: 1220×2440 mm, 1530×3050 mm, 2030×3050 mm, 2030×4050 mm

Hrúbky: 5 mm, 10 mm, 15 mm, 19 mm

VISCOM EASYPRINT BLACK

Black
Horná vrstvaJadroSpodná vrstva
Stadurlon čiernyExtrudovaný polystyrén XPSStadurlon čierny

Čierna varianta, dodávaná s čiernym jadrom a rôznych kombináciách okrajových vrstiev: bielo/čierna, čierno/čierna. Ekologické PVC Free riešenie. Obojstranne krytá ochrannou fóliou.

Formáty: 1530×3050 mm, 2030×3050 mm

Hrúbky: 5 mm, 10 mm, 19 mm

VISCOM EASYPRINT COLOR

color
Horná vrstvaJadroSpodná vrstva
StadurlonExtrudovaný polystyrén XPSStadurlon

Obdoba Easyprint Black, avšak s bielym jadrom a čiernymi okrajovými vrstvami. Ekologické PVC Free riešenie. Obojstranne krytá ochrannou fóliou.

Formáty: 1530×3050 mm, 2030×3050 mm

Hrúbky: 5 mm, 10 mm, 15 mm, 19 mm

VISCOM DECOR

Decor
Horná vrstvaJadroSpodná vrstva
Stadurlon s laminovacou fóliouExtrudovaný polystyrén XPS 

Doska s jednostrannou okrajovou vrstvou, so zalaminovaným jedným z viac ako 200 dekorov a štruktúr. Je možná aj obojstranná verzia. Ekologické PVC Free riešenie. Jednostranne krytá ochrannou fóliou.

Formáty: 1300×3050 mm

Hrúbky: 6 mm, 10 mm, 15 mm, 19 mm

VISCOM WOOD fibreboard

Wood
Horná vrstvaJadroSpodná vrstva
Biela drevovláknitáExtrudovaný polystyrén XPSBiela drevovláknitá

Doska s ľahkým jadrom, obojstranne chráneným bielymi drevovláknitými doskami. Veľmi pevná, robustná s vysokou rovinatosťou.

Formáty: 2030×2800 mm

Hrúbky: 10 mm, 15 mm, 19 mm

VICOM MAGNETIC

Magnetic
Horná vrstvaJadroSpodná vrstva
Penené PVC biele + čierna magnetická fóliaExtrudovaný polystyrén XPSPenené PVC biele

Doska predstavená na FESPA Berlín v roku 2018, s okrajovými vrstvami z peneného PVC, opatrená na jednej strane magnetickou fóliou. Kombinovateľná s magnetickým papierom / fóliou pre rýchle zmeny motívov.

Formáty: 1220×2440 mm, 1220×3050 mm

Hrúbky: 10 mm

VISCOM WHITEBOARD

Whiteboard
Horná vrstvaJadroSpodná vrstva
Penené PVC biele + biela popisovateľná ferro fóliaExtrudovaný polystyrén XPSPenené PVC biele

Doska predstavená na FESPA Mníchov v roku 2019, s okrajovými vrstvami z peneného PVC, krytá z jednej strany bielou ferro popisovateľnou fóliou. Pre hladkosť povrchu vhodná ako prezentačný panel.

Formáty: 1220×2440 mm, 1220×3050 mm

Hrúbky: 10 mm

Príslušenstvo

IMG 20211013 132607825 PORTRAIT 2 web
Vladimír Freylich, STADUR

Dokonalé využitie doskových materiálov so sebou prináša potrebu príslušenstva, či už sú to najmä pri doskách STADUR samolepiace biele a čierne hranové profily EDGE, alebo špeciálne lepidlo PowerFix, ale aj montážne systémy, ktoré nám na FESPA 2021 v Amsterdame predstavil Vladimír Freylich, sales manager STADUR pre oblasť východnej Európy:

„Máme v sortimente 4 verzie upevňovacieho príslušenstva, vďaka ktorému je možné naše dosky efektívne umiestniť a usporiadať aj do zložitejších zostáv, či variácií.“

V.Freylich dodáva: „Práve tento doplnkový sortiment robí z našich panelov ucelený a veľmi všestranný systém na interiérovú, ale aj exteriérovú reklamnú tvorbu.“

Basic+

mounting systems
STADUR: Basic+, Clip

Závesný systém pre všetky dosky STADUR od hrúbky 10 mm na voľné zavesenie na oceľovom lanku, buď priamo zo stropu, alebo s ťažným okom aj ovinutím okolo hranatých a okrúhlych komponentov, ako sú trámy a rúry, alebo pripevnením na existujúce háky. Pre všetky scenáre možno skrutku so špeciálnym závitom vyvinutú na tento účel jednoducho ručne zaskrutkovať do materiálu jadra Stadur.

Clip

Závesný systém pre dosky Stadur od hrúbky 10 mm na priame pripevnenie na systém zavesených podhľadov (napr. Odenwald strop) na báze oceľového lana.

Skrutka so špeciálnym závitom vyvinutým na tento účel sa dá ľahko ručne  zaskrutkovať do penovej dosky a panely je možné bez rizika zavesiť.

Tape

sms tape hook 339e40bd
STADUR: Tape, Hook

Lepiaca páska TAPE je vynikajúce riešenie lepiacej pásky od spoločnosti tesa®. Pomocou tejto pásky je možné ľahké penové panely Stadur pripevniť priamo na rôzne povrchy vnútorných stien. Vďaka špeciálnej štruktúre lepiacej pásky s jadrom z PE peny ju možno z panelu a steny odstrániť bez zanechania zvyškov.

Hook

Skrutka HOOK je veľmi jednoduchá možnosť pripojenia na zavesenie dosiek z ľahkej peny Stadur od hrúbky 10 mm zo stropov, kde sú už dostupné upevňovacie riešenia alebo závesy akéhokoľvek druhu. Na tento účel sme vyvinuli HOOK skrutku so špeciálnym závitom, ktorú je možné jednoducho ručne zaskrutkovať do penovej dosky Stadur a bez rizika zavesiť.

VISCOM Edge

Samolepiaca hrana, flexibilná pre ostré aj zaoblené tvary. Biele a čierne prevedenie. Chráni jadro ľahčenej dosky pred poškodením a dodáva celej konštrukcii eleganciu a dokonalosť.

Glue
STADUR Powerfix

STADUR Powerfix

Neutrálne, permenentne flexibilné konštrukčné lepidlo, bez obsahu PVC, pre spoje ľahčených dosiek. Použiteľné v interiéri aj exteriéri. V bielej a čiernej farbe.

Dosky STADUR za roky existencie majú v radoch výrobcov reklamy svojich zákazníkov aj na Slovensku a je možné ich kúpiť u viacerých predajcov, ako sú Spandex, antalis, ideo, alebo kikaspol.