Home Eventy Sign & Digital UK 2022: registrácia otvorená

Sign & Digital UK 2022: registrácia otvorená

368
0
Sign & Digital 2022

Po trojročnej prestávke bola odštartovaná registrácia na výstavu Sign & Digital UK 2022, ktorá by sa mala uskutočniť 22. – 24. marca 2022.

Sign & Digital je najstaršou výstavou pre vizuálnu komunikáciu v Anglicku. Trojdňová výstava, sa naposledy konala v marci 2019, keďže v rokoch 2020 a 2021 bola pre pandémiu Covid stornovaná. Zahŕňa oblasť dekorácií, dizajnu, displejov, tlače a signage a v roku 2022 sa bude konať v hale 2 v NEC v Birminghame.

jenny m
Sign & Digital: Jenny Matthew

Riaditeľka podujatia Jenny Matthew povedala: „Pôdorys je nabitý! Sme nadšení, že na rok 2022 sa vrátil taký veľký počet vystavovateľov; že tak veľa z nich zvýšilo svoju prítomnosť vďaka modernizácii stánkov a že sme privítali toľko nových vystavovateľov. Skutočne to svedčí o dôvere odvetvia v Sign & Digital a pokračujúcej úlohe šou pri spájaní priemyslu a podnikania.“

Medzi potvrdených stálych vystavovateľov patria Epson, Hybrid Services/Mimaki, Premier Paper, Roland DG, Trotec Laser a Zund Plotting Systems, pričom mnohé z nich od roku 2019 narástli. Medzi nových, prvých vystavovateľov patria Brunel Engraving, IQ Australia, SwissQPrint, OneVision Software a Unify Office Group.

Podľa Jenny Matthew sa na budúcoročnú show plánuje množstvo nových funkcií, ktoré budú ešte bližšie predstavené.

„Nedávno sme uskutočnili rozsiahlu výskumnú kampaň, aby sme získali lepší prehľad o potrebách a plánoch našich návštevníkov na podujatí – výsledky boli prevažne pozitívne; vyvíjajú sa nové funkcie a v marci očakávame veľkú účasť.“

Výstava sa bude konať 22. – 24. marca 2022.

SDUK 2022 registration open