Home Eventy Mondi: ocenenie na Hungaropack

Mondi: ocenenie na Hungaropack

372
0
Mondi FlexiBag

Papierová taška FlexiBag od Mondi s vysokokvalitnou flexotlačou bola uznaná ako inovatívna alternatíva k plastovým obalom v tohtoročnom maďarskom ocenení Hungaropack.

Súťaž

Maďarská Národná asociácia obalov a manipulácie s materiálmi (CSAOSZ) organizovala už 38. ročník podujatia Hungaropack uznaného Svetovou obalovou asociáciou (WPO). Súťaž poskytuje možnosť zmerať rozvoj a pripravenosť maďarského obalového priemyslu na medzinárodnej úrovni, keďže je organicky prepojená so súťažou WorldStar.

Súťaž Hungaropack Awards sa koná každoročne s cieľom vyzdvihnúť inovácie v obalovej technológii a dizajne. Ročník 2021 sa konal 11. novembra v Budapešti.

Mondi: FlexiBag získal ocenenie na Hungaropack

FlexiBag

Mondi, svetový líder v oblasti obalov a papiera, si z tohtoročnej súťaže odniesol  ocenenie Hungaropack za tašku FlexiBag.

flexibag group new
Mondi: FlexiBag

Ocenená taška Mondi FlexiBag je vyrobená z papiera z obnoviteľných zdrojov a je vylepšená funkčnou plastovou bariérou zaisťujúcou prémiovú ochranu baleného produktu. Obal zapôsobil na porotu svojim potenciálom minimalizovať plastový odpad v mnohých odvetviach a sektoroch, najmä pre suchý tovar podliehajúci skaze. Papierová taška FlexiBag bola navyše ocenená pre svoju vysokú kvalitu flexotlače, ktorá  ponúka zvýšenie príťažlivosti celého balenia.

mondi-hungaropack-flexibag
Foto: Interqell Petfood

K víťazstvu prispela spolupráca Mondi s nemeckým výrobcom krmiva pre domáce zvieratá Interquell Petfood, ktorý používa túto papierovú alternatívu k plastovým obalom špeciálne pre svoju prémiovú značku krmiva pre psov Goood. 100% vzduchotesné a opätovne uzatvárateľné, vaky FlexiBags ponúkajú vynikajúcu ochranu produktu a ľahkú manipuláciu pre spotrebiteľa, pričom spĺňajú cieľ výrobcu krmiva pre domáce zvieratá znížiť používanie plastov vo svojich prevádzkach.

Georg Müller, generálny riaditeľ Interquell Petfood:

Udržateľnosť je pre nás kľúčová: veľa investujeme do ochrany prírodných zdrojov a pracujeme s čo najväčším množstvom miestnych materiálov. Podporujeme aj environmentálne iniciatívy, ako napríklad s naším partnerom One Earth – One Ocean, ktorý odstraňuje 10 kg plastov z oceánov na každých 10 kg suchých potravín, ktoré vyprodukujeme. Zároveň je nevyhnutné, aby boli naše produkty chránené v obaloch, aby sa naše vysokokvalitné krmivo pre domáce zvieratá dalo prepravovať, skladovať a jednoducho podávať.“

Sandor Kardos, generálny riaditeľ Mondi Békéscsaba:

„Sme poctení, že toto ocenenie oceňuje snahu spoločnosti Mondi dodávať obaly, ktoré sú z hľadiska dizajnu udržateľné. Je to dôkaz nášho prístupu EcoSolutions, ktorý kladie jedinečné potreby a environmentálne ciele našich zákazníkov do centra každého projektu. Naša papierová taška FlexiBag je toho priamym výsledkom a je skvelým príkladom pôsobivej inovácie, pretože jej prijatie prispieva k lepšiemu svetu.“

O Mondi

Mondi je svetový líder v oblasti výroby obalov a papiera, ktorý prispieva k lepšiemu svetu tým, že vyrába inovatívne obalové a papierové riešenia, udržateľné z hľadiska dizajnu. Podnikanie je integrované od správy lesov a výroby buničiny, papiera a plastových fólií až po vývoj a výrobu efektívnych priemyselných a spotrebiteľských obalových riešení. Udržateľnosť je stredobodom stratégie a je neoddeliteľnou súčasťou podnikania Mondi. Zákaznícky orientovaný prístup EcoSolutions pomáha  nájsť najudržateľnejšie riešenia. V roku 2020 mala spoločnosť Mondi tržby 6,66 miliardy eur a základný EBITDA 1,35 miliardy eur.

O spoločnosti Mondi Consumer Flexibles

Mondi Consumer Flexibles je súčasťou obchodnej jednotky spoločnosti Mondi Flexible Packaging a je globálnym výrobcom flexibilných plastových a hybridných obalových riešení na mieru, ktoré sú udržateľné z hľadiska dizajnu. Sortiment produktov zahŕňa vopred vyrobené vrecká, stojace vrecká a vysokovýkonné bariérové ​​materiály s riešeniami na báze fólie a papiera. Umožňujú poskytnúť papier tam, kde je to možné, a plast, kde je to užitočné. Poskytuje zákaznícky orientované obalové riešenia a špičkové inovácie vyvinuté výskumným a vývojovým centrom v Gronau. Sieť slúži zákazníkom z 27 prevádzok v 12 krajinách.