Home Témy Novinky a aktuality Koenig & Bauer +  Sealed Air Corporation = strategické partnerstvo

Koenig & Bauer +  Sealed Air Corporation = strategické partnerstvo

296
0
KBA + SEE

Sealed Air Corporation (SEE) a Koenig & Bauer podpísali nezáväzný list o zámere rozšíriť svoje strategické partnerstvo pre digitálne tlačové stroje.

Nové digitálne stroje

Séria digitálnych tlačových strojov RotaJET od K&B bude vybavená technológiou SEE Prismiq. Cieľom tohto partnerstva budú digitálne tlačové stroje RotaJET pod spoločnou značkou, ktoré budú obsahovať duševné vlastníctvo, softvér a hardvér Prismiq spoločnosti SEE. Toto riešenie digitálne vylepšeného balíka zlepší možnosti dizajnu obalov a dramaticky zrýchli uvádzanie riešení na trh, vo vyššej kvalite a nižšej cene. KBA tak pokračuje v nadväzovaní ďalších spoluprác, ktoré prinášajú digitalizáciu jej tlačových strojov.

KBA: Tlaciaren RotaJET
KBA: RotaJET

Prismiq

Značka digitálnych obalov uvedená na trh spoločnosťou Sealed Air Corporation v máji minulý rok. Ponúka portfólio riešení pre dizajnérske služby, digitálnu tlač a inteligentné balenie. Eliminuje odpad a nadbytočné obaly a zároveň zlepšuje produkty a angažovanosť zákazníkov. Prismiq ako End-to-end cloudová platforma zvyšuje rýchlosť a kvalitu dizajnov.

Obojstranne výhodná spolupráca

KBA: Dr. Andreas Pleßke - CEO
KBA: Dr. Andreas Pleßke

Technológia Prismiq spoločnosti SEE pomôže spoločnosti Koenig & Bauer previesť ich tlačové platformy z analógovej na digitálnu, zatiaľ čo spoločnosť Koenig & Bauer pomôže urýchliť a zlepšiť odolnosť a efektívnosť digitálnych riešení spoločnosti SEE.

Generálny riaditeľ Koenig & Bauer Andreas Pleßke dodal: „Partnerstvo so spoločnosťou SEE je silný a účinný katalyzátor pre ďalší rozvoj stratégie digitálnej tlače a iniciatív v oblasti digitálnych produktov a posilňuje pozíciu série tlačiarní RotaJET pre ďalší priemyselný úspech. Táto jedinečná spolupráca so spoločnosťou SEE nám umožní vytvoriť obrovský potenciál pre technologický pokrok a rozvoj podnikania pre oboch partnerov.“

O Sealed Air Corporation

Sealed Air Corporation

Spoločnosť Sealed Air Corporation zaoberajúca sa obalovými riešeniami, dosiahla za rok 2022 obrat 5,6 miliardy dolárov. Zamestnáva viac ako 16300 ľudí v 97 závodoch v 120 krajinách. Vlastní viac ako 2600 patentov.

O Koenig and Bauer

Koenig and Bauer

Koenig & Bauer je druhým najväčším výrobcom tlačiarenských strojov na svete a významným partnerom grafického priemyslu. Spoločnosť ponúka širokú škálu produktov a služieb vrátane inteligentných riešení workflow pre digitalizáciu, či tlačové stroje na mieru pre digitálnu a ofsetovú tlač. Spoločnosť vykázala za rok 2022 tržby 1,18 miliardy eur a čistý zisk 10,4 milióna eur.