Home Prax Ako na... Canon: nová verzia softvéru PosterArtist

Canon: nová verzia softvéru PosterArtist

335
0
Canon PosterArtist
Foto: Canon.at

Spoločnosť Canon uviedla na trh novú verziu svojho webového návrhového softvéru na jednoduché a rýchle vytváranie tlačovín.

Canon: PostrerArtist

PosterArtist

Potrebujete rýchlo a jednoducho vytvoriť letáky pre maloobchodné predajne, menu pre reštaurácie, pozvánky na akciu, certifikákáty pre víťazov a účastníkov, alebo personalizované kalendáre, fotografické koláže, upútavky, reklamy, či plagáty? Školské, obchodné, alebo súkromné oznámenia, brožúrky, výzvy, diplomy, otváracie hodiny a milión ďalších možností prináša tento užívateľsky jednoduchý softvér, pre majiteľov tlačiarní Canon navyše s príjemným bonusom priamej spolupráce s konkrétnou tlačiarňou a teda bezproblémovú tlač.

Canon: PostrerArtist

Stovky šablón

Ak poznáte program Canva, bude Vám PosterArtist pripadať podobný. Je to platforma od Canonu, ktorá funguje priamo vo webovom prehliadači a umožňuje rýchlo, pomocou mnohých pomôcok vytvoriť požadovaný dizajn tlačoviny. Navyše disponuje priamym prepojením s kontom Canon a teda pripraví tlačové dáta pre konkrétnu tlačiareň Canon. PosterArtist umožňuje obojstrannú a variabilnú tlač, ponúka nové šablóny na podporu tvorby širokej škály aplikácií, je vhodný na súkromné aj firemné použitie.

Canon: PostrerArtist

Tlač Canon

Návrhy je možné následne vytlačiť na multifunkčných tlačiarňach Canon imageRunner Advance DX, imageRunner, i-Sensys X a imagePress C270 na kancelárske použitie. Softvér je kompatibilný aj so sériou i-Sensys pre použitie v malých podnikoch, sériou veľkoformátových tlačiarní imagePrograf nedávno predstavených spoločnosťou Canon, ako aj na domácich tlačiarniach série Pixma.

Canon: PostrerArtist

Široké možnosti

Kombináciou obojstrannej tlače a funkcie tlače s premenlivými údajmi môžu používatelia efektívne tlačiť obojstranne prispôsobené aplikácie, personalizovať jednotlivé výtlačky importovaním údajov zo súboru Excel a ich pridaním do návrhu. Šablóny obsahujú kompletné možnosti pre predný a zadný dizajn, čo uľahčuje vytváranie jednotného obojstranného dizajnu. Verzia 1.1 podporuje aj funkciu Auto Photo Fix, ktorá zefektívňuje proces navrhovania a umožňuje úpravu farebného tónu a jasu fotografie v návrhoch.

Canon: Jennifer Kolloczek

Jennifer Kolloczek, hlavná riaditeľka produkčnej tlače v spoločnosti Canon Europe pre európske plánovanie, marketing a inovácie, povedala: „Vo veku únavy obrazovky má hmatová povaha a vizuálna príťažlivosť tlačenej aplikácie silu prelomiť digitálny šum – čo pomáha komunikácii značky byť silnejší, najmä keď je personalizovaný. „Nová verzia 1.1 PosterArtist má ľahko použiteľné rozhranie a množstvo nových šablón – pomáha našim zákazníkom vytvárať obojstranné, variabilné návrhy pre obchodné aj osobné použitie.“

Canon logo