Home Témy Novinky a aktuality Canon: Veľkoformátová tlač v kompaktnom tele

Canon: Veľkoformátová tlač v kompaktnom tele

225
0
Canon imagePROGRAF TC-20

Spoločnosť Canon Europe uvádza na trh novú veľkoformátovú stolnú tlačiareň imagePROGRAF TC-20.

Kompakt na každú policu

Tlačiareň ImagePROGRAF TC-20 od Canon je určená pre malé kancelárie a domácnosti. Vďaka tenkému kompaktnému telu, jednoduchému ovládaniu a vysoko kvalitnej tlači vo formáte od A4 až po A1+ smeruje na trh s veľmi nízkymi objemami tlače, ktorý zahŕňa kancelárie v oblasti architektúry, inžinierstva a stavebníctva, vzdelávacie zariadenia a gastronómiu. Ideálna je ale aj pre zamestnancov využívajúcich hybridný spôsob práce. Túto kompaktnú stolnú veľkoformátovú tlačiareň, je možné v kancelárii, alebo doma pohodlne umiestniť na stôl, alebo na policu. Podporuje nepretržitú tlač 100 listov A4, alebo 50 listov A3 bežného papiera, alebo papiera v roliach až do formátu A1+ pre tlač stavebných, projektových, geodetických výkresov,  či materiálov pre predajné miesta. Dodáva sa s jednoduchým, ľahko použiteľným a bezplatným softwarovým riešením Direct Print Plus, ktoré zaisťuje vynikajúcu kvalitu tlače porovnateľnú s vyššími modelmi radu imagePROGRAF. Aplikácia umožňuje prepínať zdroje papiera medzi rolou a hárkami a ľahko tlačiť výstupy v rôznych formátoch.

Canon ImagePROGRAF TC-20
Canon ImagePROGRAF TC-20

Prečo TC-20?

Jennifer Kolloczek, vedúca manažérka divízie European Planning, Marketing & Innovation pre produkčnú tlač v spoločnosti Canon Europe, k tomu uviedla: „Spôsoby práce sa za posledných niekoľko rokov rýchlo zmenili, pretože mnoho ľudí si osvojilo hybridný štýl a rozdeľujú svoj čas medzi kanceláriu a domov. Diverzifikácia miest a spôsobov práce viedla k rozdeleniu úkonov na viacero pracovísk. Preto rastie potreba základných typov veľkoformátových tlačiarní – najmä pri prechode medzi centrálnymi, vzdialenými a domácimi kanceláriami.“

Canon Europe: Jennifer Kolloczek
Canon Europe: Jennifer Kolloczek

„Nový imagePROGRAF TC-20 je vďaka svojmu kompaktnému designu ideálnou voľbou pre modernú prácu, pretože sa ľahko vojde do malých priestorov, bez straty   kvality tlače. Dodáva sa tiež so softwarom pre zadávanie úloh, ktorý je kompatibilný s ostatnými modelmi imagePROGRAF a podporuje hybridnú prácu, čo uľahčuje tlač pri prechode medzi kanceláriou a domovom. Jej šikovný design zaisťuje ľahkú  užívateľskú údržbu a dokáže tlačiť detailné výkresy pre odvetvie AEC (Architecture, engineering and construction), školstvo a gastronómiu – pomáha tak podnikom zaistiť si budúcnosť pomocou agilných a pružných riešení.“

Veľkoformátová tlač v malých priestoroch

imageprograf tc 20 lifestyle story module 03 757a9645f8584a678c6cfbf2d6efc120

Priestorovo úsporný design tlačiarne TC-20 je ideálny pre užívateľov v domácnosti, ktorí potrebujú veľkoformátovú tlač. Jej veľmi tenké kompaktné telo sa dá umiestniť na stôl, alebo policu, konštrukcia umožňuje ľahký predný prístup ku všetkým operáciám súvisiacim s tlačou, ako je vkladanie papiera, či dopĺňanie atramentu. Aj založenie a výmena role je ľahká a zvládne ju aj laik. Pomocou bezplatnej webovej aplikácie PosterArtist môžu užívatelia ľahko vytvárať plagáty a letáky. To je ideálne pre gastronómiu, reštaurácie a maloobchodné predajne, kde sa môžu vyrábať plagáty a jedálne lístky a kde je často veľmi málo miesta. Aplikácia ponúka veľké množstvo šablón, ktoré užívateľom umožňujú meniť text a obrázky, čo uľahčuje vytváranie originálnych návrhov aj bez skúseností s designom.

Pigment

Všetky štyri atramenty sú pigmentové, pre dosiahnutie kvality a živých farieb vo vysokom rozlíšení, doma, alebo v kancelárii. Vďaka tomu je možné reprodukovať tenké čiary a drobné znaky. Výtlačky sú vďaka pigmentovým atramentom navyše odolnejšie. Tlačiareň je pre všetky štyri farby (BK/C/M/Y) vybavená 70 ml nádržkami, umožňujúcimi nepretržitú tlač.

Kontrola a ovládanie pomocou telefónu

Pomocou aplikácie Canon Print Inkjet / SELPHY je možné mobilným telefónom  kontrolovať zostávajúce množstvo papiera v roli a atramentu. Aby sa zabránilo chybám má každá farba iný tvar nádržky. Pomocou funkcie PIXMA Cloud Link sa dajú tlačiť dokumenty uložené na počítači, alebo dokumenty uložené v cloude. Napríklad výkres vytvorený v projekčnej  kancelárii a uložený v cloude sa dá vytlačiť z mobilu na stavenisku a zdieľať ho tak s pracovníkmi v teréne.

Udržateľnosť

ImagePROGRAF TC-20 prispieva k udržateľnosti nižšou spotrebou energie, zníženým množstvom obalových materiálov a recyklovateľnými nádržkami s atramentom. Vďaka ekologickým výhodám a využitiu recyklovaných plastov, bola tlačiareň ohodnotená ako „zlatý“ produkt v rámci amerického systému hodnotenia vplyvu na životné prostredie EPEAT.

canon press centre canon logo 301414581785538