Home Eventy EXPO 4.0 : tri veľtrhy v jednom

EXPO 4.0 : tri veľtrhy v jednom

194
0
EXPO 4.0.

Messe Stuttgart posilnilo svoju výstavnícku pozíciu prevzatím asociácie EXPO 4.0 a organizovaním jej troch reklamných veľtrhov.

Zameranie na reklamu

Náš kalendár výstav prezrádza, že v jeden termín, od 31.3. do 1.4.2023 sa na Stuttgardskom výstavisku uskutočnia tri veľtrhy, ktoré sú svojím zameraním veľmi silno previazané a ponúknu tak návštevníkom súvisiace produkty a služby na jednom mieste a v jeden čas. Prebehnú tu výstavy TecStyle Visions, wetec a GiveADays. Veľmi očakávaným je bohatý sprievodný program, s možnosťami mnohé si reálne na mieste vyskúšať.

TecStyle Visions

TecStyle Visions

Veľtrh pre konečnú úpravu a propagáciu textilu s prezentáciami technológií a príslušenstva pre všetky tlačové procesy na textil. K tomu sa pridávajú techniky dokončovania textílií ako vyšívanie, vločkovanie, aplikácie kamienkov a laserové gravírovanie. Reklamným oblečením, firemnou módou a funkčným pracovným oblečením tematicky dopĺňajú produktové portfólio textilné firmy z výroby a obchodu.

Wetec

wetec

Veľtrh a platforma pre reklamnú techniku, digitálnu veľkoformátovú tlač, svetelnú reklamu a digital signage. Budú tu stroje, výrobné procesy, spotrebný materiál a služby. Výrobcovia, veľkoobchodníci a poskytovatelia služieb odprezentujú najnovšie technológie a procesy pre vizuálnu reklamu.

GiveADays

GiveADays

Veľtrh propagačných predmetov a haptickej reklamy. Široké produktové portfólio výrobcov, dovozcov a veľkoobchodníkov siaha od A pre náramkové hodinky (v nemčine :-D) až po Z pre krabičky na poznámky.

Sprievodný program

Technické fórum – prednášky a zdieľanie praktických skúseností s možnosťou zapájať sa do diskusií. Bude sa napríklad hovoriť o umelej inteligencii a jej využití v marketingu pri oslovovaní zákazníkov, nových funkciách programu CorelDRAW, alebo tipy a triky na zvýšenie produktivity pracovných postupov.

TWI Wrap Paradise – pod taktovkou The Wrap Institute (TWI), sa môžete zúčastniť informatívnych živých ukážok a exkluzívnych rozhovorov. Okrem toho TWI organizuje súťaž The Wrap Warrior Cutting Contest, v ktorej môžu účastníci vyhrať atraktívne ceny. V stánku TWI sa všetko točí okolo témy TWI Wrap Paradise. V súlade s mottom „Nikdy sa neprestávaj učiť!“ sa odborníci podelia o svoje poznatky o wrapingu. Návštevníkov čakajú rôzne vzdelávacie stanovištia. Každé ráno bude prebiehať praktický workshop. Dôraz bude kladený na reklamu, zmenu farby, ochranné fólie (PPF) a dizajn. Budú tu najlepší inštruktori wrapu na svete: Justin Pate, Rainer Lorz, Michael Althoff, Dimas Brasil, Patrick Weiser, Maike Maurer a Stéphane Barret.

wrap

Work and Do area – miesto na zapojenie sa a vyskúšanie si systémového nábytku z upínacích rámov a hliníkových kompozitných panelov, rôzne techniky spracovania, ako je rezanie laserom, tvorba reklamných materiálov ako 3D písmená s pod.

Zoznamy vystavovateľov

Kontakt a vstupenky

Možnosti príchodu, autom, vlakom, lietadlom.

  • 30.03.2023 – 31.03.2023: 09:30 – 18:00
  • 01.04.2023:                     09:30 – 17:00

Vstupenky sú dostupné iba online na tomto linku. Mnohé zahŕňajú povolenie na bezplatné používanie verejnej dopravy (VVS) na vaše cestovanie. Pri pokladni vyberte možnosť verejnej dopravy, ak je k dispozícii. Vstupenky si môžete za príplatok 5,00 € zakúpiť bezhotovostne v samoobslužných pokladniach na mieste.

Messe Stuttgart