Home Design SAPPI polygrafický počin roku

SAPPI polygrafický počin roku

318
0
Polygraficky pocin roka

Výrobca papiera SAPPI a veľkoobchod IGEPA vyhlasujú druhý ročník polygrafickej súťaže

Prihláste sa

Teraz môžete do tejto súťaže prihlásiť akýkoľvek svoj výrobok od letáku, cez krabičku, či knihu a získate šancu navštíviť výrobný závod SAPPI. Navyše získate propagáciu svojej firmy a polygrafického kumštu v tlačených aj on-line médiách v ČR a SR. IGEPA CZ tak pokračuje vo svojich kreatívnych vzdelávacích a eventových aktivitách na česko-slovenskom polygrafickom trhu.

Podmienky

Prihlásená tlačovina musí byť vyrobená z papiera spoločnosti SAPPI ideálne v roku 2022, alebo na jar 2023. Každý súťažiaci môže prihlásiť iba jeden výrobok, prípadne set výrobkov, pokiaľ patria k sebe. Dva kusy prihlasovaného polygrafického výrobku musia byť doručené na adresu organizátora (Igepa CZ s.r.o., Jana Albrechtová, Ke Stadionu 400, 250 70 Odolena Voda) najneskôr do 28. 4. 2023 a zároveň musia byť riadne prihlásené do súťaže. Úplné súťažné podmienky nájdete tu.

Termíny

  • Uzávierka prihlášok 28.4.2023
  • Dodanie exponátov  28.4.2023
  • Hlasovanie verejnosti na sociálnych sieťach  1.5. – 29.5.2023
  • Zasadanie poroty        30.5.2023
  • Slávnostné odovzdanie cien       31.5.2023

Cieľ súťaže

Cieľom súťaže je oceniť významné práce, doslova od letáku cez knihu až ku krabičke. Polygrafickým spracovaním, originalitou, umeleckým dojmom. Súťažou organizároti chcú podporiť tlačiarne a vyzdvihnúť ich kreativitu a prístup k zákazkam.

Kritéria hodnotenia (bez poradia dôležitosti)

  • Kvalita tlače
  • Spôsob a kvalita zušľachtenia
  • Knihárske spracovanie
  • Umelecký dojem a kreativita

Kategórie

  • Polygrafický počin roku – absolútny víťaz
  • Cena za originálne poňatie tlačoviny
  • Víťaz sociálnych sietí – hlasovanie prebehne na sociálnych sieťach Igepa CZ (FacebookInstagramLinkedIn)

Ceny

Pre víťazov vo všetkých troch kategóriách je pripravená návšteva papierenského závodu SAPPI v Gratkornu (september / október), pohár a diplom a ďalšie drobné vecné ceny. Neoddeliteľnou súčasťou je aj propagácia víťazných prác v printových a on-line médiách.

O SAPPI

SAPPI: Katarína Béni
LinkedIn: Katarína Béni
Sappi logo

Sappi je popredným svetovým poskytovateľom trvalo udržateľných produktov a riešení z drevených vlákien, buničiny, tlačiarenských papierov, baliacich a špeciálnych papierov, odlievacích a uvoľňovacích papierov, biomateriálov a bioenergie. Európske závody Sappi sú držiteľmi certifikácií spotrebiteľského reťazca v rámci systémov Forest Stewardship Council™ (FSC™ C015022) a Programu pre schvaľovanie certifikácie lesov (PEFC/07-32-76). Papiere sú vyrábané v závodoch akreditovaných certifikáciou ISO 9001, ISO 14001, ISO 50 001 a ISO 45 001. Sappi Europe je divíziou spoločnosti Sappi Limited (JSE) so sídlom v Johannesburgu v Južnej Afrike s 12 500 zamestnancami a 19 výrobnými závodmi na troch kontinentoch v deviatich krajinách, 37 predajnými kanceláriami na celom svete a zákazníkmi vo viac ako 150 krajinách po celom svete.

Pre viac informácií kontaktujte:

Katarína Béni

Marketing Manager

O spoločnosti IGEPA group

IGEPA: Jana Albrechtová
LinkedIn: Jana Albrechtová
igepa logo transparent

Skupina IGEPA je popredným európskym špecializovaným distribútorom, ktorý celosvetovo obsluhuje viac než 50 000 klientov z oblasti priemyslu, obchodu a maloobchodu. Jej sortiment zahŕňa produkty, ako sú grafické papiere a kartóny, obaly a média pre reklamu, vrátane technického vybavenia a služieb. So 75 pobočkami v 25 krajinách sveta a približne 3 500 zamestnancami dosahuje skupina a jej strategickí partneri obratu približne 2 miliardy €.

Pre viac informácií kontaktujte:

Jana Albrechtová

Marketing Manager

Polygraficky pocin roku 2023. IGEPA a SAPPI