Home Eventy RESHOPER 2023

RESHOPER 2023

257
0
RESHOPER 2023

Veľtrh a konferencia o e-commerce, ktorá prebehne 17. mája v Prahe Letňanoch a týka aj polygrafie.

e-shop aj v polygrafii

Prevádzka e-shopu, či spravovanie sociálnych sietí a webu už dnes patrí aj v polygrafii medzi bežnú nutnosť. Na pražskom výstavisku v Letňanoch, ktoré všetci poznáme najmä vďaka veľtrhu Reklama Polygraf, prebehne 17. mája piaty ročník veľtrhu a konferencie pre e-commerce komunitu – RESHOPER 2023.

Táto téma sa bytostne dotýka aj polygrafie, kde predaj cez internet stabilne rastie, rovnako ako rastie potreba a dôležitosť prezentácie tlačiarní, grafikov, či agentúr na webe a sociálnych sieťach.

Tušíte, že by ste mali venovať viac starostlivosti zákazníckej databáze. Riešite, ako vylepšiť web a celý nákupný proces, aby ste mali viac dokončených nákupov. A tiež by ste chceli ušetriť peniaze na prevádzku.. Potom nesmiete tento rok 17. mája chýbať na konferencii RESHOPER 2023!

Program

Vystavovať bude viac ako 100 firiem, budú k videniu novinky a prípadové štúdie e-shopov. Prebehnú workshopy a miniprednášky, do ktorých sa môžete aktívne zapojiť. Že je to naozaj aj o polygrafii napovedá i prehľad vystavovateľov, kde nájdete viaceré packagingové či veľkoobchodné spoločnosti z našej brandže.

RESHOPER 2023

V rámci konferencie sa uskutoční deväť prednášok:

  • Využite naplno svoju zákaznícku databázu
  • 7 lekcií z transformácie footshopu, alebo „lesk úspech neprináša, srdce áno“
  • Ako z Facebook reklamy získať maximum?
  • Všetci hovoria o Tiktoku. Prečo Vám bez neho (možno) uteká vlak
  • Je AI cesta k efektivite, alebo iba zaujímavý experiment
  • Keď dobrá práca so zákazníkmi prináša lepšie výsledky, než jednorázová platená reklama
  • Chyby v HR stoja milióny, ako im predchádzať?
  • Od srdcovky k e-shopu so strategickým investorom
  • Budovanie značky v dobe chaosu

Podrobnejší prehľad programu nájdete tu

Počas konania veľtrhu a konferencie budú návštevníkom k dispozícii poradcovia-konzultanti, pripravení pomôcť a poradiť s ich konkrétnymi problémami. Všetko doplní pódium partnerského programu, kde vystúpia sponzorské firmy so svojimi novinkami a prípadovými štúdiami.

Skúsenosti a štatistiky na nezaplatenie

logo 01 2

V rámci Datablogu ponúka RESHOPER množstvo štúdií a analýz internetového predaja, ktoré prinášajú naozaj cenné informácie. Ako príklad si pozrite veľký test e-shopov, z ktorého je možné sa mnohému priučiť.

Kontakt

PVA EXPO PRAHA

17. mája 2023

8:00-18:00