Home Eventy EmbaxPrint 2023: ušetrite na vstupnom

EmbaxPrint 2023: ušetrite na vstupnom

347
0
Embax Print 2023

Veľtrh, ktorý sa po rokoch odmlky snaží vstať z popola nevykročil asi správnou nohou.

Slová, slová, slová

Podľa informácií na stránkach usporiadateľa – BVV – je Odborný medzinárodný veľtrh obalov a tlače EmbaxPrint „miestom na predstavenie nových technológií, strojov, zariadení, materiálov a služieb z odborov obalového a tlačiarenského priemyslu„. Usporiadateľ na svojich stránkach dokonca tvrdí, že EmbaxPrint je „najväčším odborným veľtrhom v strednej Európe a je „ideálnym prostriedkom na akceleráciu trhu a priestorom na porovnanie s konkurenciou„.

Realita

Pravdou je, že EmbaxPrint je veľtrh s dlhoročnou tradíciou v ČR i SR, ktorý sa od počiatku snažil vyproifilovať ako odborný polygrafický veľtrh. To sa žiaľ nepodarilo a preto bol pričlenený k silnejšiemu podujatiu, ktorým je aktuálne gastronomický veľtrh Salimatech. Výstava plánovaná v roku 2021, bola pôvodne presunutá na rok 2022.. Pre aktuálny rok 2023 je pripravená pre návštevníkov jedna hala a v nej spolu cca 123 vystavovateľov. Bohužiaľ pre odbor polygrafie, printu, či reklamy sme našli spolu iba 9 vystavovateľov. Je teda jasné, že gastronómia na tomto podujatí jasne prevládla.

Snimka obrazovky 2023 02 06 023929
EmbaxPrint 2023: pavilon V

Základné údaje

  • Podtitul: Medzinárodný veľtrh obalov a tlače
  • Termín konania: 7.-9.2. 2023
  • Miesto konania: Výstavisko Brno
  • Usporiadateľ: Veľtrhy Brno
  • Pozícia veľtrhu (podľa webu usporiadateľa): Jednotka v obore v ČR

Ušetrite na vstupnom

Mrzí nás, že musíme reportovať takýto pád odborného veľtrhu, najmä ak sa propagáciou snažíme pozdvihnúť polygrafickú komunitu. Podľa všetkého situácia v polygrafii je natoľko vážna, že nám ostáva dúfať, že situáciu zachráni aprílový pražský veľtrh  Reklama Polygraf. Ten by sa mal uskutočniť 25. – 27. 4. 2023 v areáli PVA EXPO PRAHA v Letňanoch. Dovtedy urobíte asi najlepšie, ak ušetríte na vstupnom, ktoré sa vám neskôr v Prahe bude hodiť.

Brnenske Veletrhy a Vystavy