Home Eventy Papierenské výstavy v marcovom Mníchove

Papierenské výstavy v marcovom Mníchove

369
0
ICE Europe

Budúci týždeň sa od 15. do 17. marca 2022 na výstavisku v nemeckom Mníchove uskutoční trojica výstav – ICE Europe, CCE International a InPrint Munich.  

Tri výstavy na jednom mieste

V druhej tretine marca sa v Mníchove uskutočnia na jednom mieste tri medzinárodné výstavy / veľtrhy, zaoberajúce sa papierom, flexibilnými materiálmi, lepenkami a priemyselnými tlačovými riešeniami. Všetky výstavné stánky celkovo 460 spoločností z 21 krajín zaberú na výstavisku Mníchov v halách A4, A5 a A6 viac ako 13 000 metrov štvorcových podlahovej plochy.

Otváracie hodiny sú 15. marca v utorok a 16. marca v stredu od 9:00 do 17:00 a 17. marca vo štvrtok od 9:00 do 16:00. 

MesseMuenchen Aussenaufnahmen2011 hr 0646 web
výstavisko Mníchov
ICE Europe

ICE Europe 

Popredná svetová výstava pre konverziu flexibilných materiálov, ako je papier, film, fólie a netkané textílie, sa koná každé dva roky. Dodávatelia strojov, systémov, materiálov a príslušenstva sa tu stretávajú s medzinárodnými odborníkmi z odvetvia, ktorí hľadajú riešenia na mieru týkajúce sa produktov a spracovania a majú špecifické investičné plány. Po úspechu súťaže ICE Awards v predchádzajúcich rokoch budú aj v tomto ročníku opäť ocenení vystavovatelia za vynikajúce úspechy a technologický pokrok. Ceny propagujú a oceňujú inovatívneho ducha vystavujúcich spoločností v relevantných oblastiach, ako je udržateľnosť, digitalizácia a efektívnosť. Vybraní víťazi jednotlivých kategórií budú predstavení 15. marca 2022 o 15:00 počas oficiálneho 
ceremoniálu. 

CCE

CCE International 

Jediný európsky veľtrh zameraný výhradne na výrobu a spracovanie vlnitej lepenky a kartónu. Veľtrh sa pevne etabloval ako špecializované miesto stretnutí pre tento priemyselný sektor. Tohtoročný marec sa bude konať už 5. ročník tejto jedinečnej medzinárodnej výstavy pre priemysel vlnitej a skladanej lepenky. 

IN PRINT MUNICH

InPrint Munich 

Európska predajná a marketingová platforma pre spoločnosti v oblasti tlačových technológií pre priemyselnú výrobu. Každé dva roky tu poprední svetoví dodávatelia tlačiarenských technológií, predstavujú svoj najnovší vývoj v oblasti digitálnej, atramentovej, sieťo- a špeciálnej tlače, tlačové technológie pre výrobu na požiadanie a nákladovo efektívne riešenia pre spracovanie tovaru, produktov a obalov.

Sprievodný program

V rámci veľtrhu CCE International bude počas všetkých troch dní prebiehať program otvorených seminárov CCE Open s prípadovými štúdiami, technickými rozhovormi a panelovými diskusiami o najnovších trendoch a vývoji v priemysle vlnitej lepenky a kartónu.

InPrint prinesie už tradične pod záštitou firmy XAAR konferenciu paralelne na dvoch pódiách (technické a aplikačné) s viac ako 60-timi vystúpeniami. 

XAAR

Xaar uvedie na trh svoj nový tlačový stroj Xaar Versatex a najnovšiu tlačovú hlavu Nitrox Elite GS3.

Xaar Versatex, obsahuje plne integrovanú dátovú cestu, systém zásobovania atramentom a podporuje veľké množstvo tlačových hláv z platformy ImagineX, je všestranné, užívateľsky prívetivé a pripravené riešenie. Je k dispozícii ako  súprava, aj ako väčší tlačový stroj a možno ho nakonfigurovať s viacerými tlačovými hlavami až do šírky 420 mm. Popri Xaar Versatex sa po prvý raz ukáže aj tlačová hlava Nitrox Elite GS3. Variant s malými kvapkami je najnovším členom rodiny Xaar Nitrox a poskytuje vylepšenú jednotnosť tlače a umiestnenie kvapiek, čím vytvára obraz s vysokým rozlíšením pre jemnejšie tóny pleti, prechody a farby. Vďaka tomu je Nitrox Elite GS3 ideálna pre aplikácie etikiet a grafiky, ako aj pre jemné detaily a funkcie pre funkčné fluidné aplikácie, ako je tlač PCB (Printed circuit board – tlač plošných spojov). 

Graham Tweedale, prevádzkový riaditeľ spoločnosti Xaar, povedal: „Sme radi, že môžeme ukázať náš najnovší vývoj na InPrint, poprednej výstave pre novovznikajúcu tlač a priemyselnú výrobu. Tým, že našim zákazníkom poskytujeme najnovšie atramentové tlačové hlavy, technológie a infraštruktúru – dostupné všetko pod jednou strechou – Xaar pomáha zákazníkom riešiť ich najnovšie aplikačné požiadavky a využiť ich príležitosť pre atramentové tlačiarne.“ 

FLEXA SRL 

Ukáže riešenia navrhnuté špeciálne pre tento sektor. Predovšetkým automatický kotúčový rezač Stratos vhodný na premenu flexibilných materiálov zabalených do zvitkov; horúci laminátor Millennium, stroj určený na spájanie valcovaných materiálov a vhodný pre rôzne oblasti priemyselného sveta, ako je elektronika, mobily, farmácia atď. 
Ukáže sa aj automatická rezačka XY Miura Plus HD: toto zariadenie je vysokorýchlostný a vysokovýkonný stroj, ktorý umožňuje rezať listy flexibilných materiálov z kotúča s maximálnou hmotnosťou 200 kg.