Home Témy Novinky a aktuality Xaar: nová centrála

Xaar: nová centrála

363
0

Spoločnosť Xaar slávnostným ceremoniálom oficiálne otvorila svoju novú globálnu centrálu v Cambridgeshire, za účasti predstavenstva spoločnosti.

Oslava prebehla na čele s predsedom Andrewom Herbertom, generálnym riaditeľom Johnom Millsom, finančným riaditeľom Ianom Tichiasom a generálnym riaditeľom obchodnej jednotky tlačových hláv Grahamom Tweedaleom.

2021 07 27

Tento krok vychádza z nedávneho rebrandingu spoločnosti Xaar a uvedenia platformy ImagineX na trh, ktorá sa naďalej zameriava na vývoj atramentových technológií pre tlačové a výrobné aplikácie na celom svete.

Nová centrála sa nachádza v Cambridgeskom výskumnom parku vo Waterbeach v Cambridgeshire a ponúka finančné, personálne, právne a marketingové zázemie spoločnosti Xaar, ako aj nové účelové laboratórium výskumu a vývoja. Nové kancelárie sú špeciálne nakonfigurované tak, aby zlepšovali pracovné prostredie tímu, a zároveň podporujú záväzok spoločnosti Xaar k flexibilnej práci pre zamestnancov.

xaar 2001 front
Xaar 2001+

Kancelárie tiež poskytujú výrazne zníženú uhlíkovú stopu pre Xaar, ktorá sa zameriava aj na svoje ciele v oblasti udržateľnosti v celom podniku.

Aj keď ústredie vo Waterbeach zaobstaráva väčšinu podnikových funkcií, výrobné zariadenie v Huntingdone zostane kľúčovou súčasťou spoločnosti Xaar pre  inovácie, spoluprácu s klientmi a využívanie nových trhových príležitostí.

web john mills
John Mills

Pri otvorení nového sídla povedal John Mills; „Sme hrdí na naše dedičstvo v Cambridgeshire a naše nové kancelárie poskytnú najlepšie pracovné prostredie, ktoré nám pomôže pokračovať v riadení globálneho rozvoja používania priemyselných atramentových technológií na celom svete.“

O Xaar:

Xaar je svetovým lídrom vo vývoji digitálnej atramentovej technológie a oceňovaným výrobcom piezoelektrických priemyselných atramentových tlačových hláv.

Tlačové hlavy navrhuje a vyrába v Huntingdone vo Veľkej Británii, vrátane lídra na  trhu – hlavy Xaar 2001+ a exportuje viac ako 95% produkcie zákazníkom po celom svete. Tiež vyvíja a predáva atramentové systémy, elektroniku a služby optimalizácie tekutín s cieľom urýchliť vývoj a použitie atramentového systému.