Home Design Favini: nový web

Favini: nový web

456
0

Papiereň Favini má novú webovú stránku Cartotecnica s produktami, pre školu, kanceláriu a hobby.

Vedomí si dôležitosti digitálu vyvinuli vo Favini novú webovú stránku, kde sú predstavené  možnosti produktov Cartotecnica Favini.

menu

Píšte, organizujte, posielajte, vytvárajte: Možné činnosti sú navrhnuté na domovskej stránke a v každej sekcii nájdete najvhodnejšie produkty pre vaše použitie.

V sekcii Písať si môžete prezrieť bločky, malé balíčky, či poznámkové bloky a použiť ich na zdieľanie a zapisovanie. Vytvorené z rôznych typov papiera.

Sekcia File ponúka školské bloky, zošity, foldre a obaly na organizovanie písomností.

V sekcii Odoslať nájdete mnoho balíkov papiera ideálnych pre vaše blahoželania a pozvánky, spolu s kombináciami obálok.

Najváčšia sekcia Create obsahuje bloky na písanie a kaligrafiu, biele, farebné a metalické papiere, ale aj hrubé kartóny na kreatívnu tvorbu.

V časti Príbehy, sú spomenutí tí, ktorí si vybrali výrobky Favini, ako sú napríklad  Barbara Calzolari, Elena Marconato a ďalší.

Barbara Calzolari je medzinárodne uznávaná kaligrafka a veľká fanúšička našej Schizza e Strappa. Začala sa s ňou spolupráca a spoločne sme vytvorili špeciálnu edíciu týchto albumov navrhnutú pre amatéra aj pre profesionálneho kaligrafa.

Elena Marconato je odborníčka na quilling, ktorá spolupracuje s mnohými učiteľmi s cieľom priniesť do škôl kreativitu. Pomocou našich farebných papierov vás naučí, ako dosiahnuť skvelé výsledky!

cartonicini

Favini ako súčasť skupiny FEDRIGONI má v sortimente veľa zaujímavých papierov a nový web pomáha s ich výberom, prináša inšpiráciu a nápady. Skúste sa pozrieť. Predaj na Slovensku zabezpečuje Fedrigoni – Nikola Oravcová (kontakt tu)