Home Eventy FM Future : FuturePrint & Pack Summit

FM Future : FuturePrint & Pack Summit

411
0
Summit FuturePrint + Pack

FM Future, organizátor popredných digitálnych podujatí pre priemysel tlačových technológií, organizuje hybridný summit.

FuturePrint & Pack sa bude konať 11. novembra o 9:00 GMT v Cambridge UK, pričom digitálny obsah bude globálne streamovaný každý týždeň od 18. novembra. Udalosť sa bude naživo konať v Buckingham House, Murray Edwards College, Cambridge, v Anglicku, blízko Londýna.

Táto nová forma Summitu je v súlade s rastúcim dopytom po živých udalostiach a umožňuje ľuďom učiť sa a vytvárať nové kontakty opäť aj osobne. Táto živá a virtuálna „hybridná“ udalosť je prvou svojho druhu v odvetví tlače a balenia.

DIGITALIZÁCIA OBALU

Odvetvie balenia je kľúčovým trhom pre polygrafiu a v súlade s výsledkami troch  prieskumov, ktoré uskutočnila spoločnosť FM Future v spolupráci so spoločnosťou Ricoh, má tento sektor jednu z najväčších potrieb tlače. COVID urýchlil dopyt po digitalizácii obalov a predovšetkým inkjet má v tomto silnú pozíciu.

FuturePrint organizoval v období pandémie od júna 2020 podujatia s obsahom od popredných svetových lídrov z odvetvia i mimo neho, ako aj najnovších technológií pre tlačiarov z celého sveta a celého spektra tlače. Od júna 2020 do júna 2021 navštívilo päť online podujatí takmer 10 000 delegátov z viac ako 85 krajín.

NOVÝ FORMÁT OZRKADĽUJE ZMENU

Frazer Chesterman, spoluzakladateľ FM Future, k tomu hovorí: „Zmena na hybridný formát je uznaním potreby spojiť sa s ľuďmi v živom prostredí a z potreby globálneho prístupu ku kvalitnému obsahu pre komunitu FuturePrint. Spätná väzba, ktorú sme dostali z Tech Festu na naše živé štúdiové sedenia, bola obrovská a podčiarkla, že za posledných 12 mesiacov sa zlepšila produkcia a dodávka a zvýšila ich dôležitosť. Tento summit bude naživo a aj digitálne a najlepší obsah budeme zdieľať online v menších segmentoch týždenne. Sme nadšení, že môžeme spojiť to, čo sme sa naučili, s digitálnymi udalosťami za posledných 12 mesiacov s 20 -ročnými skúsenosťami s organizovaním živých udalostí.“

0e0e35dd5c10ee4acd2e6ef179fd69ed3ab97639
FM Future: Frazer Chesterman a Marcus Timson

Marcus Timson, spoluzakladateľ spoločnosti FM Future, dodáva: „FuturePrint je komunita zameraná na pokrok v tlačových technológiách. Môžeme vidieť, že balenie predstavuje obrovskú príležitosť pre atramentové a iné inovatívne technológie, ktoré môžu pomôcť vyriešiť problémy zajtrajška aj dneška. Obsah summitu prinesie informácie od majiteľov a konvertorov značiek, ako aj aktualizácie a inovácie od niektorých svetových lídrov v tlačových technológiách. Faktom je, že bariéry zmeny sa začali odstraňovať kvôli COVID a táto udalosť sa bude zaoberať výzvami súčasnosti, trendmi, ktoré majú vplyv na toto odvetvie, a tým, ako môže inovatívna technológia tlače pomôcť v budúcnosti. Sme radi, že môžeme organizovať túto akciu, ktorá ponúka obsah v Cambridge pre tých, ktorí sú schopní a ochotní sa zúčastniť osobne, plus obsah vytvorený z celého sveta streamovať do našej rastúcej globálnej komunity po tejto udalosti.“

INFORMÁCIE O AKCII

Cambridge je pre medzinárodných delegátov ľahko dostupný z Londýna a Midlands a nachádza sa len 22 minút od letiska London Stansted. Cambridge je domovom viac ako 20 spoločností zaoberajúcich sa atramentovou tlačou, čo robí toto miesto pútavým a užitočným pre návštevníkov delegátov, aby sa zúčastnili na podujatí a vytvorili si vlastné plány ďalších schôdzok v tejto oblasti.