Home Prax Ako na... PRINT INNOVATION WEEK: Landa v obaloch a komerčnej tlači

PRINT INNOVATION WEEK: Landa v obaloch a komerčnej tlači

417
0

V rámci série webinárov Print Innovation Week je pripravená téma: Aplikácie a obchodné modely s tlačiarenskými strojmi Landa v obaloch a komerčnej tlači.

Na nadchádzajúcom online seminári (piatok 24. septembra, 11:30 -12:15 hod.) sa bude hovoriť o aplikáciách a obchodných modeloch v obaloch a komerčnej tlači. Webinár bude v nemčine.

Spoločnosť Landa Digital Printing sa preslávila na trhu s tlačou svojou revolučnou nanografiou. S objemom tlače 6 500 hárkov za hodinu (priama tlač) alebo 3 250 hárkov za hodinu (zdokonaľovanie) mení plnoformátová digitálna tlač trh vo formáte B1 (1 050 mm x 750 mm) pre komerčné a baliace tlačiarne.

Webinár bude menej o technológiách, ale viac o aplikáciách a obchodných modeloch Landa Nanography, ktoré nájdete na trhu dnes i v budúcnosti. Prednáška bude zameraná na baliarenské, komerčné a online tlačiarne, ktoré chcú presadzovať inovatívne, vysokokvalitné a efektívne výrobné metódy.

S10P LAND9602 web
Landa S10P

So systémami Landa kladú baliarne a komerčné tlačiarne základ pre ďalšiu digitálnu transformáciu a môžu svoje existujúce stroje na ofsetovú tlač využívať ešte efektívnejšie alebo ich v budúcnosti nahradiť. Na webinári budú predstavené aplikácie a produkty, s ktorými možno výhody Landa-Nanography využiť pre vaše obchodné modely a prístup k zákazníkom. Je to možné vďaka zvýšenému zameraniu na brilantné farby, formáty a substráty, ktoré sú v tomto odvetví obvyklé.

Foto Benjamin Boesch
Landa: Benjamin Bösch

S tlačiarenskými strojmi Landa-S10 / S10P je možné efektívne vyrábať malé až stredne veľké, vysoko personalizované série na papieroch s hrúbkou 50-800 mikrónov. Postpress môžete naďalej používať vo formáte B1. Vďaka tomu sú tlačiarenské stroje Landa atraktívne pre skladacie boxy, časopisy, korešpondenciu, knihy a všetky druhy komerčnej produkcie.

Rečník:

Benjamin Bösch je obchodný manažér pre trh DACH v spoločnosti Landa. V polygrafickom priemysle pracuje viac ako 20 rokov. Na inovatívnych digitálnych tlačových systémoch intenzívne pracuje viac ako 11 rokov. Po práci u výrobcov tlačových strojov (manroland a HP) je od roku 2019 v spoločnosti Landa Digital Printing GmbH.

titulka