Home Prax HR Kto je kto: Takaaki Hagiwara / OKI Europe

Kto je kto: Takaaki Hagiwara / OKI Europe

199
0
OKI Europe: Takaaki Hagiwara

Takaaki Hagiwara  je nástupcom Tsukasu Takasawu na pozícii európskeho šéfa OKI.

OKI Europe vymenovala Takaakiho Hagiwaru za nového výkonného riaditeľa. V tejto pozícii nahrádza Tsukasu Takasawu, ktorého OKI vymenovala na novú pozíciu pre rozvoj podnikania v Singapure.

OKI Europe: Takaaki Hagiwara
OKI Europe: Takaaki Hagiwara

Jednou z hlavných úloh Takaaki Hagiwara bude ďalšie posilnenie pozície OKI na trhu profesionálnej tlačovej technológie. Hlavným zameraním je ďalší rozvoj riešení pre vertikálne trhy a etablovanie nových aplikácií v rámci trhu profesionálnych tlačových technológií v regiónoch EMEA a Indie. Okrem toho má Hagiwara nájsť príležitosti na uplatnenie technológie OKI v Európe, ktorá už bola komercializovaná v iných regiónoch. Takaaki Hagiwara je v spoločnosti od roku 1990, keď nastúpil na oddelenie zahraničného predaja a marketingu. Čerpá však z bohatých skúseností, keďže v spoločnosti OKI zastával množstvo manažérskych pozícií – vrátane funkcie výkonného riaditeľa spoločnosti OKI Systems (UK) Ltd. Takaaki Hagiwara má bakalársky titul v odbore anglický jazyk a literatúra z univerzity Kyoto Sangyo,

O OKI Europe Ltd

OKI Europe Ltd je divíziou spoločnosti Oki Electric Industry Co., Ltd, globálnej obchodnej značky a priekopníka oceňovanej technológie digitálnych LED tlačiarní. OKI Europe zamestnáva približne 200 zamestnancov v 15 lokalitách a má zastúpenie v 60 krajinách po celej Európe, na Strednom východe, v Indii a Afrike.

oki logo