Home Eventy EMPACK – budúcnosť packagingu

EMPACK – budúcnosť packagingu

327
0
EMPACK Zurich 2023

Švajčiarsky Zürich privíta 25. a 26. januára odbornú verejnosť na 26. ročníku baliarenského veľtrhu EMPACK.

Empack ako najväčší veľtrh obalov vo Švajčiarsku dáva možnosť vidieť a zažiť celý baliaci reťazec: od fázy kreatívneho vývoja obalov až po technický proces balenia a plnenia pomocou baliacich strojov.

Podľa vyjadrenia 83% návštevníkov, je veľtrh nevyhnutnosťou pre všetkých tých, ktorí rozhodujú, ktorí chcú zaujať inovatívnymi, udržateľnými riešeniami a novými technológiami v sektore obalov.

Bude tu vystavovať viac ako 100 firiem, príde viac ako 4500 návštevníkov (iba odborná verejnosť). Po oba dni bude prebiehať aj nabitý sprievodný program prednášok a odborných vystúpení.

Hlavné zameranie veľtrhu:

EMPACK ConsumerPackaging 02

Materiály

Obalové materiály, substráty a spotrebný materiál, ktoré optimalizujú ochranu, zlepšujú životnosť, znižujú náklady, hmotnosť, odpad a ďalšie

Balenie

Primárne, sekundárne a terciálne balenie

Technológie

Stroje na úpravu obalov a baliace linky vrátane zariadení na váženie, balenie, plnenie, označovanie a kontrolu kvality

Baliace služby

Spojenie s regionálnymi poskytovateľmi baliacich služieb, ako je dizajn, vývoj, poradenstvo, zmluvné balenie, recyklácia, softvér a obchodné služby v prípade potreby outsourcingu

EMPACK International

EMPACK Internetional

Veľtrh sa sústreďuje najmä na lokálne firmy a spoločnosti a preto postupne putuje celou Európou. Koná sa v 12-tich mestách, vo veľkej väčšine v spojení s veľtrhom logistiky a automatizácie.

Logistik Automatisation

V Švajčiarsku sa v usporiadateľstve striedajú mestá Bern a Zürich.

EMPACK - najdolezitejsi koncovi zakaznici a oblasti nasadenia v Svajciarsku
EMPACK: Najdôležitejší koncoví zákazníci a oblasti nasadenia v Švajčiarsku

Vstupné na dvojdňový veľtrh je 30 CHF. Okrem zrýchleného vstupu na veľtrh získate vstup na všetky prednášky, súbežné veľtrhy Logistiky a Transportu, zjednodušené odbavenie pri úschove batožiny a kupón na kávu / čaj. Pokiaľ máte záujem, tu je možné sa zaregistrovať: