Home Eventy Sign & Digital UK 2023: nová identita

Sign & Digital UK 2023: nová identita

275
0
Sign and Digital UK 2023

Najdlhšie trvajúca britská výstava v oblasti vizuálnej komunikácie, mení svoj vizuálny koncept a prichádza s novým vzhľadom.

SIgn and Digital UK 2023
SDUK

Výstava, ktorá sa uskutoční v NEC (National Exhibition Centre) v Birminghame od 21. do 23. marca, uviedla svoju novú značku, ktorá podľa nej odráža inovatívny a kreatívny charakter tohto sektora.

Najväčšie podujatie svojho druhu sa už tradične zameriava na signmaking – na tých, ktorí sa podieľajú na výrobe nápisov a displejov, realizujú polepy a wrapping všetkých druhov. Veľtrh poskytuje na svojich fórach rady a vzdelávanie pre majiteľov firiem s cieľom maximalizovať ich výnosy z príležitostí, ktoré ponúkajú nové a existujúce trhové sektory.

Sign and Digital UK 2023
SDUK

Riaditeľka podujatia Jenny Matthew povedala: „S viac ako 30-ročnou tradíciou národného veľtrhu sa SDUK každý rok vyvíja, aby našim vystavovateľom ponúkla tú najlepšiu pridanú hodnotu a predviedla návštevníkom najnovšie pokroky v technológiách a aplikáciách. Po nedávnych náročných rokoch nastal ten správny čas na rozvoj značky a uvedenie nového sviežeho a moderného vzhľadu pre SDKU spolu s niektorými novými výstavnými plánmi na uspokojenie obchodných potrieb odvetvia.

Veľmi sme investovali do prieskumu trhu a hoci spätná väzba z roku 2022 bola fenomenálna, nezostávame stáť na mieste – návštevníci chcú vidieť širšiu škálu vystavovateľov a viac príležitostí na vzdelávanie, a preto sme vytvorili viac dôvodov na vystavovanie zavedením inovatívneho nového formátu vystavovania, ktorý znižuje náklady; špičková technológia zachytávania potenciálnych zákazníkov a nové šou a marketingové balíčky, ktoré prinášajú vystavovateľom zvýšenú návratnosť investícií. Usilovne pracujeme na niektorých inovatívnych a zábavných nových spôsoboch, ako to urobiť, aby sme zabezpečili, že SDUK zostane bezkonkurenčným miestom stretnutí pre značenie, zobrazovanie a tlač .

Sign & Digital UK 2022, ktorý sa konal v marci 2022 na výstavisku NEC, bol po trojročnej prestávke vyvolanej pandémiou dobre prijatý vystavovateľmi aj návštevníkmi. Hoci je pre väčšinu z nás príliš ďaleko, radi vám prinesieme podnety a informácie, ktoré bude možné zužitkovať aj u nás doma.