Home Témy Novinky a aktuality INTEGART CZ: Nový katalóg aj web

INTEGART CZ: Nový katalóg aj web

453
0
Integart - novy web a katalog

Dodávateľ materiálov a technológií pre veľkoplošnú tlač a výrobu reklamy INTEGART CZ s.r.o., využil pandemický čas efektívne a prináša novinky.

Nový web

Prvou novinkou je kompletne prepracovaný web firmy, ktorý priniesol prehľadné menu s tradičnými, ale aj novými položkami. Úvodnú sekciu Aktuality pravidelne napĺňa novinkami Martin Melín, general manager.

screencapture integart cz o nas nasi mazlicci 2022 01 09 03 31 35 web
Integart: nový web

V sekcii co nabízíme nájdete samozrejme kompletný sortiment od materiálov, cez technológie až po softvérové riešenia. Obsahuje okrem podrobných popisov jednotlivých strojov, či materiálov, napríklad aj užitočné vysvetlenie skratiek používaných pri označovaní fólií. Medzi materiálmi prevládajú značky Avery, Neschen, Arlon, Apex, Guandong, Poli-Tape, či Steiko. Technológie v Integarte, to sú samozrejme stroje HP, ale aj Summa, alebo Kala.

Užitočnou by mala byť aj sekcia bazárek, ponúkajúca použité stroje a vybavenie. Novo poňatá sekcia O nás, všetkých presvedčí, že parta ľudí v Integarte to sú akční, veselí a komunikatívni ľudia, ktorých ich práca naozaj baví. A že nie sú takou partou iba v práci, ale aj vo voľnom čase (a vôbec sa nepodobajú na svojich zvieracích miláčikov).  Pavel Hamar, produktový manažér Technologie: „ešte je dosť vylepšení, ktoré by sme na web chceli pridať, ale hlavná zmena sa podarila a tešíme sa, že nás zákazníci spoznajú aj takouto formou“.

katalog web 1
Integart: Katalóg technológií 2022

Nový katalóg technológií

Druhou užitočnou novinkou je nový katalóg technológií, ktorý na 36-tich stranách prináša ucelený prehľad toho, čo Integart dnes v strojoch ponúka. Katalóg je prehľadne členený podľa značiek/výrobcov, s uvedením najdôležitejších parametrov a charakteristík jednotlivých strojov. Vznikol tak dobrý pomocník pre uľahčenie výberu vhodnej technológie. Ako vraví Daniel Saxa, obchodný manažér pre Slovensko: „Katalóg odovzávame našim zákazníkom zväčša osobne, pri  návšteve, ale pokiaľ to nie je možné, pošleme ho každému záujemcovi aj poštou.“