Home Prax HR Kto je kto: Hassan Rmaile a Francisco Melo / Avery Dennison

Kto je kto: Hassan Rmaile a Francisco Melo / Avery Dennison

188
0
Avery Dennison

Avery Dennison Corporation vymenovala lídrov pre svoje dva obchodné segmenty. Hassan Rmaile bol vymenovaný za prezidenta Materials Group a Francisco Melo za prezidenta Solutions Group.

Spoločnosť teraz pozostáva z dvoch segmentov: skupina Materials zahŕňa to, čo bolo predtým Label and Graphic Materials a Industrial and Healthcare Materials. Táto zmena odzrkadľuje snahy v posledných rokoch využiť ich kombinované prevádzkové schopnosti a technológie na zvýšenie schopnosti víťaziť na príslušných trhoch. Solutions Group bola predtým Retail Branding and Information Solutions. Táto zmena názvu lepšie odzrkadľuje dosah a ambície firmy pre jej riešenia mimo maloobchodu. Rmaile a Melo sa hlásia prezidentovi Avery Dennison a COO Deonovi Standerovi.

Hassan Rmaile

1680534834285

„Hassan naposledy viedol naše podnikanie v oblasti etikiet a grafických materiálov v Európe ako senior viceprezident a generálny riaditeľ, vďaka čomu za posledné tri roky výrazne vzrástol EVA,“ povedal prezident Avery Dennison a COO Deon Stander. „Ako prezident Materials Group bude aj naďalej zameriavať naše tímy na poskytovanie služieb našim zákazníkom prostredníctvom inovácií, technológií a pokroku v oblasti udržateľnosti, pričom bude podporovať obrovský rast v kategóriách s vysokou hodnotou a ziskový rast v našich základných podnikoch.“ Pred nástupom do Avery Dennison v roku 2016 pôsobil Rmaile ako viceprezident, riaditeľ pre technológie a inovácie v H.B. Fuller. Predtým zastával výkonné pozície v spoločnostiach Ashland. Rmaile je držiteľom titulu Ph.D. v materiálovej chémii na Floridskej štátnej univerzite, MBA vo financiách na Univerzite v Delaware a bakalársky titul v chémii na Americkej univerzite v Bejrúte v Libanone.

Francisco Melo

1680534877123

„Za posledných deväť rokov viedol Francisco významný rast našej platformy Intelligent Labels,“ povedal Stander. „Ako prezident Solutions Group bude pokračovať v budovaní našej silnej trhovej pozície na priesečníku fyzického a digitálneho sveta využívaním segmentácie a vedúceho postavenia v odvetví, inováciami riadenými trhom a pokrokom v oblasti digitalizácie a súvisiacich riešení, aby sme našim zákazníkom poskytli výnimočnú hodnotu.“ Vo svojej predchádzajúcej pozícii viedol Melo platformu Intelligent Labels ako senior viceprezident a generálny riaditeľ pre Avery Dennison Smartrac. Pred príchodom do Avery Dennison bol Melo spoluzakladateľom a generálnym riaditeľom spoločnosti Creativesystems, integrátora systémov RFID a spoločnosti zaoberajúcej sa vývojom softvéru. Jeho predchádzajúca kariéra zahŕňa skúsenosti v oblasti výskumu a vývoja a rozvoja podnikania v spoločnosti Philips Electronics a konzultácie so spoločnosťami Synectics a Altran. Melo získal titul Master of Science v oblasti dizajnu nástrojov a aplikácií na Univerzite v Manchestri v Spojenom kráľovstve a titul bakalára inžinierstva v odbore elektrotechnika.

O Avery Dennison Avery Dennison Corporation (NYSE: AVY) je globálna spoločnosť zaoberajúca sa riešením v oblasti materiálovej vedy a digitálnej identifikácie, ktorá poskytuje riešenia na označovanie značiek a informácií vrátane materiálov citlivých na tlak, vložiek a štítkov s rádiofrekvenčnou identifikáciou (RFID) a rôznych konvertovaných produktov a riešení. Zamestnáva približne 36 000 zamestnancov vo viac ako 50 krajinách. Ohlásené tržby v roku 2022 boli 9,0 miliardy dolárov.

avery dennison logo