Home Témy Novinky a aktuality Antalis: pokračovanie so zavedenými značkami kreatívnych papierov

Antalis: pokračovanie so zavedenými značkami kreatívnych papierov

192
0
antalis

Antalis hľadá nových výrobných partnerov pre papiere značky Arjowiggins, ktoré získal a verí, že medzitým dokáže uspokojiť dopyt zákazníkov zo skladových zásob.

Dobrá správa! Bolo potvrdené, že Antalis získal kľúčové portfólio kreatívnych papierov Arjowiggins, vrátane Conqueror, Curious Collection, Keaykolour, Pop’SetRives od svojho bývalého historického dodávateľa Arjowiggins Scotland Limited, ktorý bol zaradený do nútenej správy v septembri tohto roku. Súčasťou získaného portfólia sú farebné prémiové papiere a vlastná exkluzívna značka ofsetových papierov Olin.

Antalis - papiere Arjo Wiggins
Antalis: papiere Arjo Wiggins

Obchodná skupina uviedla, že tento krok demonštuje jej záväzok pokračovať v ponuke radu prémiových kreatívnych papierov pre tlačiarne, vlastníkov značiek a ostatných zákazníkov.

Antalis: Xavier Jouvet
Antalis: Xavier Jouvet

Xavier Jouvet, riaditeľ pre papiere v Antalis Group, povedal, že: „spoločnosť je šťastná, že môže poskytnúť dlhodobú budúcnosť „týmto ikonickým značkám“.

„Už pracujeme na opätovnom uvedení týchto značiek na trh s podporou najlepších dodávateľov vo svojej triede pre obnovený sortiment so zameraním na kvalitu a úroveň služieb,“ uviedol.

Jouvet uviedol, že Antalis získal aj veľkú väčšinu zostávajúcich skladových zásob hotových výrobkov spomínaných značiek.

„Táto dodatočná zásoba, nad rámec súčasných zásob, ktoré už máme v našich skladoch, by nám mala umožniť reagovať na väčšinu požiadaviek našich zákazníkov v nasledujúcich mesiacoch až do prechodu na nové zdroje v 1. štvrťroku 2023.“

Alistair McAlinden z Interpath Advisory, spoločný správca spoločností Arjowiggins, povedal: „Sme radi, že sme uzavreli túto transakciu, ktorá zabezpečuje budúcnosť tohto portfólia prémiových jemných papierov.“

Spoločnosť Antalis získala japonská skupina KPP v roku 2020.

V krajinách, kde Antalis alebo iné distribučné spoločnosti skupiny KPP nie sú priamo prítomné, plánuje pokračovať v zásobovaní bývalých značiek Arjowiggins prostredníctvom distribučných partnerov.

antalis logo

Zdroj: Antalis.