Home Témy Novinky a aktuality EFI: Nový atrament ProGraphics-XA

EFI: Nový atrament ProGraphics-XA

346
0
EFI: ProGraphics-XA
EFI: nový atrament ProGraphics-XA

Veľkoformátová tlač na tuhé a pružné podklady má k dispozícii od výrobcu EFI nový flexibilný atrament.

Široký sortiment atramentov

Pri kúpe veľkoformátovej tlačiarne EFI si zákazníci môžu vybrať tú sériu UV LED atramentov ProGraphics, ktorá najlepšie vyhovuje ich potrebám. Sortiment zahŕňa:

0067981 efi prographics uv xa ink for pro 30f white 1l 400
  • UV LED atrament EFI-3M ProGraphics pre flexibilné aplikácie vrátane tých, ktoré vyžadujú rozťahovanie, zahrievanie alebo vyžadujú záruku 3M MCS,
  • EFI ProGraphics UV LED POP atrament pre tlačové aplikácie v oblasti pevných a flexibilných materiálov vo vnútorných aj vonkajších priestoroch,
  • Tuhý atrament EFI ProGraphic UV LED s vysokou povrchovou odolnosťou, určený na tlač na špeciálne tuhé materiály, ako sú šošovkové fólie, oceľ, hliník a drevo,
  • Atrament EFI ProGraphics-UV LED-Ultra pre tlačové aplikácie v oblasti pevných a flexibilných materiálov, ako sú bannery, vonkajšie značenie, značky pre maloobchod, interiérový dizajn, ako aj pre oblasti, kde je potrebná najlepšia odolnosť voči vonkajšiemu počasiu bez laminovania.

Novo je odteraz v sortimente aj atrament s vysokou priľnavosťou – EFI ProGraphics XA UV LED. Je k dispozícii pre veľkoformátové ploché aj hybridné kotúčové tlačiarne. Atrament má veľmi dobré adhézne vlastnosti a umožní tlač na početné tuhé a pružné podklady. Poskytuje veľmi dobré výsledky na vlnitých plastoch a iných podkladoch s ťažkými adhéznymi vlastnosťami. Je navrhnutý tak, aby sa pri rezaní pri použití na štandardný akrylový, vlnitý plast alebo iný vlnitý polypropylénový podklad nerozštiepil. Navyše je tak flexibilný, že je vhodný aj na aplikácie tvarované za tepla až do 180 stupňov.

2019 04 isaexpo shot 17 ken hanulec web
EFI: Ken Hanulec

„Sme radi, že môžeme tento výnimočný atrament s vysokou priľnavosťou priniesť do nášho širokouhlého formátu pre majiteľov tlačiarní, “ povedal Ken Hanulec, viceprezident EFI pre celosvetový marketing. „Neustále sa snažíme zvyšovať hodnotu investícií EFI a teraz budú mať zákazníci výhodu univerzálnosti, trvanlivosti a flexibility pri rozširovaní sortimentu podkladov a povrchov, na ktoré je možné tlačiť.

Ďalšie informácie o veľkoformátových tlačiarňach a atramentoch EFI nájdete na stránke www.efi.com.

O EFI

EFI ™ je globálna technologická spoločnosť so sídlom v Silicon Valley a vedúca spoločnosť celosvetovej transformácie z analógového na digitálne zobrazovanie. Vyvíja prelomové technológie pre výrobu značenia, obalov, textilu, keramických dlaždíc, stavebných materiálov a širokú škálu tlačiarní a atramentov, ako aj  komplexný balík softvéru pre obchod a výrobu.

efi logo rgb png web