Home Multimédiá 30 rokov inovácií HP: Nový rad DesignJet

30 rokov inovácií HP: Nový rad DesignJet

510
0

Oslava 30 rokov inovácie HP priniesla predstavenie nových radov  tlačiarní HP DesignJet a HP PageWide XL, zároveň s vyzdvihnutím používania atramentových kaziet HP Eco-Carton

Vďaka dvom novým zariadeniam HP DesignJet Z Pro ponúka spoločnosť HP poskytovateľom tlačových služieb a služieb GIS, najnovšie riešenia na vytváranie profesionálnych výtlačkov vo fotografickej kvalite či vysoko presných farebných máp generovaných GIS. Zároveň tri nové tlačiarne HP PageWide XL Pro vybavujú systémy PSP a reproservisy schopnosťou rýchlejšie reagovať na požiadavky zákazníkov a diverzifikovať svoje existujúce možnosti.

2017 dabfoto Linkedin 529 458x458 1
 WORLD FORUM DISRUPT: Daniel Martinez

„Keďže naši zákazníci aj po jedinečne náročných uplynulých rokoch stále zápasia s neistými obchodnými podmienkami, vieme, že rozšírenie potrieb ich veľkoformátovej tlače definuje rozšírenie dosahu ich tlačových aplikácií, schopnosť rýchlo sa pohybovať ako aj úroveň farebnosti a grafiky“, Daniel Martinez, generálny riaditeľ, Veľkoformátový obchod, HP. „Preto predstavujeme nové rady HP DesignJet Z Pro a HP PageWide XL Pro. Obe portfóliá sú navrhnuté tak, aby používateľom pomohli orientovať sa v neistom dopyte, reagovať na sprísnené termíny a uvoľniť nevyužitý potenciál vo svojich vlastných ponukách.“

Najvyššia farebná kvalita s HP DesignJet

Nové HP DesignJet Z6 Pro a Z9+ Pro prinášajú používateľom možnosť dodržať kratšie termíny výroby pri doposiaľ najlepšej profesionálnej kvalite a presnosti tlače fotografií (podľa testovania spoločnosťou Sogeti z marca 2021 na základe porovnania s konkurenčnými tlačiarňami, predstavujúcimi celosvetový väčšinový podiel na trhu), a to všetko pri zachovaní bezpečnosti dát..

Vďaka chromatickým RGB Vivid fotografickým atramentom HP môžu používatelia HP DesignJet Z Pro teraz dosiahnuť 93% pokrytie pantone-o 26% viac gamutu v porovnaní s predchádzajúcou generáciou-a vytvárať výtlačky v kvalite obrazu 12-atramentovej tlačiarne s iba deviatimi atramentmi. Ďalšie funkcie, ako napríklad tlačové hlavy High-Definition Nozzle Architecture (HDNA) s technológiou dual drop, ktorá redukuje viditeľné zrno a eliminuje potrebu svetlých atramentov, sľubujú  výtlačky s jasnými detailmi a oslnivými kontrastmi.

HP DesignJet Z9+ Pro, ponúka najširší farebný gamut vo svojej kategórii, je perfektnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú profesionálnu tlačiareň vo fotografickej kvalite. Používatelia si môžu prispôsobiť profily ICC pre svoje tlačové úlohy a dosiahnuť požadovanú presnosť a konzistenciu farieb. (V tlačiarni je spektrofotometer i1 od spoločnosti X-Rite) Tlačiar má tiež možnosť zahrnúť súpravu HP Gloss Enhancer Upgrade Kit na dosiahnutie vynikajúcej uniformity lesku (je možné použiť na fotografický papier s výnimkou papierov s matným povrchom. Nie je súčasťou dodávky, predáva sa samostatne).

Mobilná aplikácia HP PrintOS navyše umožňuje tlačiarom prevziať väčšiu kontrolu nad svojimi tlačovými operáciami – od monitorovania výkonu a reakcie na problémy až po diaľkové zdieľanie predvolieb médií. Nová séria tlačiarní HP DesignJet Z Pro po prvýkrát obsahuje aj Aplikáciu HP PrintOS Service Center. Toto inteligentné cloudové riešenie umožňuje používateľom získať prehľad o všetkých prebiehajúcich servisných prípadoch v reálnom čase s aktualizáciami, ktoré sú dostupné kedykoľvek a kdekoľvek.

cUyiXCZlpdb7enQHxfgkev7KT8lfTDioVZOY9rnZ w700 q65
HP: HP DesignJet Z6 Pro

HP DesignJet Z6 Pro je ideálnou tlačiarňou pre analytikov GIS, ktorí chcú vytvárať veľmi presné mapy, tlačiť ostré obrysové čiary a text s dôrazom na bezpečnosť údajov. Adobe PDF Print Engine umožňuje priehľadosť a reprodukcie vrstiev – zatiaľ čo tlačové hlavy HPNA HDNA14 a HP Pixel Control poskytujú najvyššiu presnosť, rovnako ako plynulé prechody a výrazné odtiene farieb, ktoré sú obzvlášť potrebné pre tlač komplexných máp. Je to najbezpečnejšia veľkoformátová tlačiareň na svete, ktorá sľubuje najlepšiu ochranu údajov prostredníctvom šifrovanej komunikácie a zoznamu riadenia prístupu. Funkcie, ako napríklad HP Connection Inspector, HP Secure Boot a Whitelisting, zaisťujú najlepšiu ochranu siete a preberajú všetky starosti o zabezpečenie údajov.

Obe tlačiarne tiež zvyšujú efektivitu najrýchlejšou manipuláciou s médiom, bez vretena a automatickým podávaním roliek. Zariadenie HP DesignJet Z6 Pro tlačí dvakrát rýchlejšie na obyčajný papier v rovnakej kvalite, zatiaľ čo model HP DesignJet Z9+ Pro umožňuje tlačiť až o 18% rýchlejšie, s vyššou kvalitou, na saténové fotografické médiá a o 46% rýchlejšie na plátno.