Home Design SwissQprint: neón pre UV

SwissQprint: neón pre UV

367
0
SwissQprint - neon

Nové neónové, fluorescenčné atramenty pre UV veľkoformátové tlačiarne swissQprint sú k dipozícii.

Neprehliadnuteľná oslnivosť

Nové priame neónové farby sú neprehliadnuteľné nie len pri bežnom osvetlení, ale stredobodom pozornosti sa stávajú aj v čiernom svetle, pretože sú fluorescenčné. Každá UV aplikácia tak získava ďalšiu funkcionalitu a rozšírenie možností použitia. Reklamné posolstvo tak totiž upúta pozornosť aj v najtemnejších kútoch napríklad nočného klubu. Môžete tlačiť oslnivé reklamné plagáty, podsvietenia, náramky na podujatia, tematické prezentácie a umelecké inštalácie, veľtržné stánky, POS displeje, stropné vešiaky, či nápisy.

Neónovo žltá a neónovo ružová.

Po DTF atramentoch prichádzajú aj atramenty pre UV. Všetko, čo pre neónovú tlač potrebujete, je LED plochá alebo rolovacia tlačiareň od swissQprint a dostatok voľných farebných kanálov. Neónovo žltú a neónovo ružovú je možné kedykoľvek dodatočne namontovať. S týmito dvoma atramentmi následne vykúzlite štyri farebné variácie: ružovú, žltú, zelenú a oranžovú. Atramenty boli ocenené už v roku 2021 cenami EDP Awards. Pre ešte viac špeciálnych efektov pri UV tlači, waw efekt si pozrite krátke video:

Zdroj: SwissQprint

Kde môžete neóny vidieť

SwissQprint: Carmen Eicher
SwissQprint: Carmen Eicher

Wetec

RZ wetec Logo 4c 1

SwissQprint bude vystavovať na nadchádzajúcom veľtrhu wetec v stánku 7/7B15, v dňoch 30. marca – 1. apríla 2023. Wetec – medzinárodný veľtrh signmakingu, veľkoformátovej tlače, svetelnej reklamy a digital signage je súčasťou veľtrhu EXPO 4.0 v Stuttgarte. Spoločnosť swissQprint predstaví okrem svojho najnovšieho vývoja v oblasti veľkoformátových UV tlačiarní aj celý rad aplikácií. „Dúfame, že budeme mať živú výmenu názorov s návštevníkmi a že im poskytneme nápady, ktoré prinesú skutočnú pridanú hodnotu v tomto konkurenčnom prostredí,“ hovorí Wolfgang Tropartz, výkonný riaditeľ swissQprint Germany.

FESPA

FESPA Global Print Expo 2023

Od 23. do 26. mája 2023 bude swissQprint vítať návštevníkov Fespa Global Print Expo v Mníchove v stánku D30 v hale A1. V prevádzke uvidíte tri modely z najnovšej generácie strojov: ploché tlačiarne Nyala a Kudu a kotúčovú tlačiareň Karibu. Živý zážitok doplní galéria aplikácií ilustrujúca všestrannosť veľkoformátových tlačiarní. A bude tu špeciálna výstava venovaná UV tlači neónovými atramentmi, exkluzívne pre swissQprint. „Naším cieľom je ukázať poskytovateľom tlačových služieb, ako sa môžu udržať na trhu,“ hovorí Carmen Eicher, riaditeľka predaja a marketingu spoločnosti swissQprint, „a tým myslíme na všetkých úrovniach: kvalita, rozsah aplikácií, ziskovosť a ochrana životného prostredia.“

O SwissQprint

Súkromná švajčiarska spoločnosť zakladatelia ktorej sa aktívne zapájajú do operatívneho podnikania – sú teda súčasťou 200 zamestnancov. Až 30 percent z nich sa zameriava na výskum a vývoj. Do dnešného dňa je vo svete predaných cca 1700 tlačiarní.

SwissQprint