Home Prax HR Kto je kto: Frank Schenk / Mutoh Europe

Kto je kto: Frank Schenk / Mutoh Europe

356
0
Mutoh: Mitsuo Takatsu a Frank Schenk

Mutoh Europe nv vymenoval Franka Schenka za generálneho riaditeľa predaja pre  teritórium EMEA, pričom sa zodpovedá generálnemu riaditeľovi spoločnosti Mutoh Europe Mitsuo Takatsu.

Mutoh Europe nv, so sídlom v Belgicku je centrálou spoločnosti Mutoh Industries Co. Ltd, popredného japonského výrobcu veľkoformátových tlačiarní, pre oblasť EMEA (Europe, the Middle East and Africa).

Frank Schenk, držiteľ titulu v elektrotechnike, bude viesť tímy podpory predaja a predaja spoločností Mutoh Europe nv (Oostende, Belgicko) a Mutoh Deutschland Gmbh (Düsseldorf, Nemecko).

Mitsuo Takatsu to komentuje: „Sme veľmi radi, že na palube je Frank Schenk. Môže sa spoľahnúť na takmer 25 rokov skúseností v odvetví digitálneho veľkoformátu. Vďaka svojim rozsiahlym skúsenostiam a silnému zameraniu na predaj a distribúciu je Frank perfektným riešením pre našu organizáciu. Bude riadiť našu existujúcu rozsiahlu sieť certifikovaných distribútorov v celom regióne EMEA a ďalej rozvíjať náš obchodný rast na vertikálnych trhoch “.

Frank Schenk
Frank Schenk

„Som veľmi šťastný, že sa môžem pripojiť k tímu Mutoh,“ hovorí Frank Schenk. „ Mutoh a jeho vynikajúce tlačiarne, ktoré v Japonsku vyvíjajú a vyrábajú, na mňa vždy zapôsobili. Spoločnosť Mutoh má vynikajúcu povesť vďaka vysoko kvalitným a spoľahlivým výrobkom na trhu. Rád by som sa stretol so skúsenými miestnymi tímami Mutoh a distribútormi Mutoh, aby sme upevnili náš súčasný predajný kanál a rozvíjali ďalší obchodný rast spoločnosti Mutoh na špecializovaných trhoch zameraných na priemyselnú a textilnú tlač.“