Home Multimédiá Epilog Laser: nový laser FUSION EDGE

Epilog Laser: nový laser FUSION EDGE

910
0

Spoločnosť Epilog Laser, oznamuje uvedenie nového modelu Fusion Edge z populárnej produktovej rady maloformátových laserov.

Spoločnosť Epilog Laser, popredný výrobca systémov gravírovania, rezania a značenia laserom na báze CO2 a vláknových laserov sa po veľkom úspechu modelu Epilog Fusion Pro rozhodla inovovať veľmi populárne modely Epilog Mini – najpredávanejšie lasery v kategórii maloformátových laserov, za posledných viacej ako 10 rokov a predstavila nový model Fusion Edge.

FUSION EDGE

Najnovší laserový stroj Epilog kombinuje špičkovú technológiu a najnovšie funkcie v kompaktnom formáte pre stolné počítače. Tento maloformátový desktopový systém umožňuje zákazníkom získať najnovšiu technológiu v prenosnom formáte. Fusion Edge je vybavený dotykovým displejom, polohovaním kamery na obrazovke a funkciou sledovania úloh pre rýchle a ľahké nastavenie umeleckých diel.

  • pracovný priestor s rozmermi 24 ”x 12” x 7 ”(610 x 305 x 178 mm)
  • 30, 40, 50 a 60 wattový CO2 laser
  • 30-wattový vláknový laser
  • gravírovanie do 7 „(178 mm) hĺbky
  • kamerový systém IRIS
3d engraving sample 2 375px 1

Rýchlosť gravírovania Fusion Edge 120 IPS a akcelerácia 5G poskytujú najrýchlejšie gravírovanie v priemysle v kompaktnom formáte.

iris camera

Kamerový systém IRIS ™ – najrýchlejší a najjednoduchší systém určovania polohy kamery, poskytuje obraz laserového lôžka v reálnom čase, pre rýchle a presné umiestnenie grafiky.

touch screen

Intuitívne a prehľadné ovládanie pomocou dotykovej obrazovky

fusion edge networking

Vstavané možnosti pripojenia laseru do firemnej siete – ethernet, USB aj wifi.

fusion edge safeguard features

Funkcia SAFEGUARD udržuje mechaniku laserového stroja čistejšiu ako kedykoľvek predtým pomocou bočných krytov, úplne zakrytej zostavy osi X a zakrytej zostavy šošoviek.

fusion edge lens assembly

Vzduchový asistent smeruje vzduch priamo na reznú plochu, aby odstránil teplo a horľavé plyny z miesta laserového dotyku a zabezpečil tak čistejší rez

zing radiance

Optika RadianceTM – na gravírovanie s najvyšším rozlíšením na celej ploche nie je potrebný žiadny ďalší drahý balík objektívov

laser

Celokovová konštrukcia laserovej CO2 trubice poskytuje najvyššiu kvalitu lúča a dlhšiu životnosť s nízkymi nákladmi.

photo laser plus epilog adv edition

Ľahko použiteľné softvérové rozhranie PhotoLaser Plus ako výsledok partnerstva so spoločnosťou CADLink umočňuje jednoduché spracovanie fotografií na gravírovanie na rôzne materiály.

Epilog logo horiz

Toto je len krátky výpočet možností a charakteristík nového zariadenia vyvinutého a vyrobeného spoločnosťou Epilog laser v USA. Stroj bude k dispozícii na našom trhu od februára 2021.

uhal trade logo YOUTUBE

Lasery značky Epilog Laser na slovenskom a českom trhu predáva a servisuje ako výhradný distribútor firma Uhal trade s.r.o.